Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Rabu, 23 September 2020

SASALAD; Sempalan Épidemi di Tatar Garut


SASALAD; Sempalan Épidemi di Tatar Garut
Penulis Dadan Sutisna

·         Tahun 2020

·         Ukuran 14,5 x 21 cm

·         324 Halaman

·         Jenis Kertas Isi HVS 70 Gram

·         Jenis Kertas Cover Art Carton 210 Gram

·         Isi 2 Warna

·         Cover 4 Warna

·         Jenis cover Soft Cover

·         Jilid: Perfect Binding

·         ISBN 978-623-221-771-3

·         120 K

 

Basa mojang buah haténa kawin ka batur, hiji lalaki ngambat ajian halimunan, tuluy asup ka kamar pangantén. Ti harita manéhna katulah ku élmuna sorangan, leungit awak salila welasan taun. Geus diubaran ku rupa-rupa cara, nepi ka nyoba-nyoba maténi diri, tapi teu cageur-cageur. Antukna ngacacang ka mana-mendi, sakitu taun abur-aburan di tatar Garut, nyorang pirang-pirang kajadian. Tapi kasono ka éta awéwé teu weléh hurung. Waktu rék ditepungan deui, di lembur-lembur keur pagebug ku sasalad pés. Layon-layon pabalatak, di barak patingkocéak. Sawatara lembur pangeusina nepi ka béak, teu walakaya nyanghareupan wabah nu tacan aya ubarna.


Novél Sasalad nyokot kasang tukang tatar Garut taun 1919-1930. Di dinya aya kacinta nu teu saat, neuteuli nu teu leungit, kadugalan, riributan, élmu hideung, nu keukeuh hayang baruntak, kasakit nu mahabu, pagaliwota jeung karipuh si leutik dina alam kolonial

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *