Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Kamis, 18 Juni 2020

SULING AING TULANG MAUNG JEUNG DONGÉNG-DONGÉNG LIANNA



 

Judul SULING AING TULANG MAUNG JEUNG DONGÉNG-DONGÉNG LIANNA

Penulis Elin Sjamsuri

·         Tahun 2018

·         Ukuran 14,5 x 21 cm

·         80 Halaman

·         Jenis Kertas Isi HVS 70 Gram

·         Jenis Kertas Cover Art Carton 210 Gram

·         Isi 2 Warna

·         Cover 4 Warna

·         Jenis cover Soft Cover

·         Jilid: Block Lem

·         ISBN 978-979-8001-25-7

·         Harga 24K

 

Sinopsis

Moal boa, ku cara kitu, ieu kumpulan dongéng téh babakuna mah ditujulkeun ka barudak dina enggoning nungtut élmu nyuprih pangarti di rohangan atikan luareun sakola resmi. Kilang kitu, cara nu karasa tina dongéng-dongéngna, ieu pidangan téh aya alusna mun dibaca ku kolot gé. Ongkoh pan sakur kolot gé kungsi jadi budak heula—béda jeung budak nu teu kungsi jadi kolot heula. Dina panganteur ti nu ngarang gé kapan diécéskeun deuih sababaraha pituduh, babakuna keur para guru, dina enggoning nepikeun dongéng ka barudak minangka salah sahiji pamarekan dina widang atikan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *