Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Rabu, 17 Juni 2020

SUDAGAR BATIK



 

Judul SUDAGAR BATIK

Penulis Ahmad Bakri

·         Tahun 2020

·         Ukuran 14,5 x 21 cm

·         84 Halaman

·         Jenis Kertas Isi HVS 70 Gram

·         Jenis Kertas Cover Art Papper 210 Gram

·         Isi 2 Warna

·         Cover 4 Warna

·         Jenis cover Soft Cover

·         Jilid: Jahit Kawat

·         ISBN 978-623-7670-56-8

·         Harga 30K

 

Telah dinilai dan disahkan penggunaannya sebagai bacaan Muatan Lokal Bahasa dan Sastra Daerah Berkualitas yang digunahak dalam Proses Pembelajaran Jenjang SD/MI, SMP/MTs, dan SMA/SMK/MA/MAK, Sesuai dengan Surat Keputusan Gubernur Jawa Barat melalui Kepala Dinas Pendidikan Provinsi Jawa Barat Nomor: 819/27496-Set-Disdik, Tanggal: 31 Désémber 2013

 

Sinopsis

Si Kasja ngejat. Mimitina mah dicarékan ku ba­pana, tapi bet kalepasan, nepi ka diteunggeulna pisan. Ari geus karuhan anakna minggat mah, Ba­pa Si Kasja teu burung kaduhung, terus baé di­té­angan. Tapi sanggeus sababaraha poé, lebeng eu­weuh raratanana. Tungtungna Bapa Si Kasja ge­ring, nepi ka maotna.

Sanggeus ditinggalkeun ku salakina, Bi Arwiah hi­rup kadua anakna, Si Inén. Pagawéanana ukur bu­buruh. Sawah geus euweuh, urut mulasara sa­lakina. Kumaha atuh ari nasib Si Kasja? Naha hi­rup kénéh atawa geus maot?


Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *