Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Rabu, 17 Juni 2020

SASAKALA BOJONGEMAS



 

Judul SASAKALA BOJONGEMAS

Penulis Aan Merdéka Permana

·         Tahun 2018

·         Ukuran 21 x 14,5 cm

·         52 Halaman

·         Jenis Kertas Isi HVS 70 Gram

·         Jenis Kertas Cover Art Carton 210 Gram

·         Isi 2 Warna

·         Cover 4 Warna

·         Jenis cover Soft Cover

·         Jilid: Jahit Kawat

·         ISBN 978-979-8001-10-9

·         Harga 17K

Parantos lulus tur sah dianggo di sakola dumasar Surat Keputusan Gubernur Jawa Barat Nomer: 481.3/Kep 969-Disdik/2011

 

Sinopsis

Di Bojongemas wewengkon Kabupatén Bandung aya tumpukan batu anu dipercaya baheulana urut adegan candi. Tepikeun ka taun 1950-an mah masih kénéh ngajegir arca awéwé. Ceuk sakaol mah, éta téh arcana Nyai Déwi Permatasari anu ngokolakeun Candi Purna Hyang. Sasakala candi di Bojongemas ieu dijieun tina lading tetelepék ka kolot-kolot sabab ari catetan tinulis teu kapanggih.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *