Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Kamis, 18 Juni 2020

RASIAH KODEU BINÉR



 

Judul RASIAH KODEU BINÉR

Penulis Dadan Sutisna

·         Tahun 2018

·         Ukuran 14,5 x 21 cm

·         108 Halaman

·         Jenis Kertas Isi HVS 70 Gram

·         Jenis Kertas Cover Art Carton 210 Gram

·         Isi 2 Warna

·         Cover 4 Warna

·         Jenis cover Soft Cover

·         Jilid: Block Lem

·         ISBN 978-979-8001-47-5

·         Harga 33K

Parantos lulus tur sah dianggo di sakola dumasar Surat Keputusan Gubernur Jawa Barat Nomer: 481.3/Kep 969-Disdik/2011 Tanggal: 27 Juli 2011

Dilélér Hadiah Samsoedi 2011 pikeun buku bacaan barudak.


Sinopsis

Rina, Diran, Anis, jeung Emod teh opat sobat nu sarakola di SMP 1001. Hiji mangsa, Diran manggih keretas ti gudang, eusina ukur berendelan angka hiji jeung enol. Ngan tetela, eta angka teh nyimpen rasiah penting.

Opatanana panasaran hayang manggih harti eta angka, nu disebut kodeu biner tea. Tapi maranehna kudu adu hareupan jeung jalma-jalma nu keur neangan eta kodeu.

Naha Rina saparakanca bisa neguh eta kodeu? Terus aya rasiah naon dina eta angka teh?

Rasiah Kodeu Biner, buku bacaan barudak karangan Dadan Sutisna. Pangarangna kungsi dua kali dileler hadiah Samsoedi pikeun buku bacaan barudak: Nu Ngageugeuh Legok Kiara (2002) jeung Misteri Haur Geulis (2004).

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *