Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Senin, 15 Juni 2020

PUTRI SUBANGLARANG



 

Judul PUTRI SUBANGLARANG

Penulis Yoseph Iskandar

·         Tahun 2020

·         Ukuran 14,5 x 21 cm

·         108 Halaman

·         Jenis Kertas Isi HVS 70 Gram

·         Jenis Kertas Cover Art Carton 210 Gram

·         Isi 2 Warna

·         Cover 4 Warna

·         Jenis cover Soft Cover

·         Jilid Perfect Binding

·         ISBN 978-623-7670-50-6

·         Harga 32K

 

Sinopsis

Pamanahrasa nurut, bari usad-ésod, diukna ngéséer ka palebah amparan gigireun Syéh Ahmad. Luk tungkul murungkut jiga kuuk.

Santri-santri nu geus réngsé daharna, loba nu kalaluar ti jero masjid. Nu kamerekaan, gura-giru muru walungan. Di jero masjid katempo rada coréngcang.

Nyai Subanglarang imeut nalingakeun lalaki anyar pinanggih nu diuk gigireun Syéh Ahmad. Sabot kitu, Pamanahrasa nyengkatkeun tungkulna. Prok paadu teuteup jeung Nyai Subanglarang. Seblak! Aya nu nyeblak na angen-angen Nyai Subanglarang, bareng jeung nyeblakna Pamanahrasa.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *