Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Senin, 15 Juni 2020

PERANG BUBAT




 

Judul PERANG BUBAT
Penulis Yoséph Iskandar

·         Tahun 2020

·         Ukuran 14,5 x 21 cm

·         88 Halaman

·         Jenis Kertas Isi HVS 70 Gram

·         Jenis Kertas Cover Art Carton 210 Gram

·         Isi 2 Warna

·         Cover 4 Warna

·         Jenis cover Soft Cover

·         Jilid Perfect Binding

·         ISBN 978-979-3631-69-1

Harga 28K


 

Synopsis

Putri Citraresmi ngajerit maratan langit basa mireungeuh ramana geus ngababatang. Dirina sabil, méh teu kuat nahan diri, hayang kaluar ti kémahna. Tapi ari ras kana dirina nu kudu jadi upeti regog deui, bari tuluy nutupkeun lalangsé kémahna.

Rét kana patrem paméré Paman Mangkubumi Bunisora Suradipati, geus lamokot ku getih. Manéhna neuteup patrem bari mikiran nasibna.

 

“Getih... enya getih!

Enya, demi harga diri Nagri Sunda!

Duh Rama Prabu duh Ambu indung puntangan kaasih...., keur saha ngamalirkeun getih?

Sakeclak memang keur kami, tapi ngocorna demi harga diri Nagri Sunda!...”

 

Gabres patrem ditubleskeun ku dua leungeunna panceg niruk lempengan jajantung.....


Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *