Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Senin, 15 Juni 2020

PAMANAHRASA



 

 Judul PAMANAHRASA
 Penulis Yoséph Iskandar

·         Tahun 2020

·         Ukuran 14,5 x 21 cm

·         100 Halaman

·         Jenis Kertas Isi HVS 70 Gram

·         Jenis Kertas Cover Art Carton 210 Gram

·         Isi 2 Warna

·         Cover 4 Warna

·         Jenis cover Soft Cover

·         Jilid Perfect Binding

·         ISBN 978-623-7670-12-4

Harga 32K

 

Synopsis

Sabot papencrong-pencrong, manéhna mapatkeun jampé paméré Ki Hulujurit, “Rampés nu kadeuleu! Rampés nu kaambeu! Rampés nu kadéngé! Amun dia eudeuk nganjang deuk ngaliwat milu reureuh! Tapi, amun dia lunta lugay alas sabab salah, geura dia mulang! Dia ngaton ka Guru Alas dia! Amun dia ngabadigul di lampah dia, nya kujang pikongkorongeun dia, eujeung gobang pikarembongeun dia! Hus!"

Dikitukeun téh éta maung lodaya nu sakitu borongongongna, ngarumpuyuk, brek depa taya tangan pangawasa, lir kapas kaibunan! Huluna kalah unggut-unggutan, peureum bari ngalétakan suku hareupna nu nyodor ka hareup. Pamuluna pikarunyaeun, pasrah rék dibeureum rék dihideung, mikeun badan sakujurna.

“Lempay! Kami rék ngalalana, mun dia sadrah sarua ngarasa kumelipna, mun dia suka, kami ménta suku sinambungan, titip léngkah sangkan kami teu rundag-randeg!” ceuk manéhna ku ati nu wening jeung pamulu nu béar marahmay.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *