Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Kamis, 18 Juni 2020

NALA



 

Judul NALA

Penulis Darpan, S.Pd.

·         Tahun 2018

·         Ukuran 14,5 x 21 cm

·         76 Halaman

·         Jenis Kertas Isi HVS 70 Gram

·         Jenis Kertas Cover Art Carton 210 Gram

·         Isi 2 Warna

·         Cover 4 Warna

·         Jenis cover Soft Cover

·         Jilid: Jahit Kawat

·         ISBN 978-979-8001-93-6

·         Harga 23K

 

Sinopsis

Nala téh hartina haté. Kitu ceuk indungna. Naon pangna éta budak dingaranan Nala? Lantaran indungna nganggap Nala téh buah haténa anu moal kapopohokeun. Iraha baé, di mana baé. Rék beurang rék peuting. Nu matak Nala dipikanyaah pisan ku indungna. Nala ogé nyaaheun pisan ka indungna. Nala terang indungna téh lir putri raja nu disupata.

 

Hirup duaan jeung indungna henteu ngalantarankeun Nala nalangsa. Sabalikna réa pangalaman anu éndah kaalaman ku Nala jeung indungna. Pait peuheurna hirup disanghareupan ku duaan. Henteu babarian aral, henteu épésméér. Nu utamana mah horéng unggal masalah nu kapanggih aya jalan kaluarna.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *