Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Kamis, 18 Juni 2020

DONGÉNG-DONGÉNG TI KARAWANG



 

Judul DONGÉNG-DONGÉNG TI KARAWANG

Penulis Darpan, S.Pd. jeung Yuhdiatna, S.Pd.

·         Tahun 2018

·         Ukuran 14,5 x 21 cm

·         68 Halaman

·         Jenis Kertas Isi HVS 70 Gram

·         Jenis Kertas Cover Art Carton 210 Gram

·         Isi 2 Warna

·         Cover 4 Warna

·         Jenis cover Soft Cover

·         Jilid: Jahit Kawat

·         ISBN 978-979-8001-16-1

·         Harga 23K

Parantos lulus tur sah dianggo di sakola dumasar Surat Keputusan Gubernur Jawa Barat Nomer: 481.3/Kep 969-Disdik/2011 Tanggal: 27 Juli 2011

 

Synopsis

 “Dongéng téh carita rahayat. Urang saenyana mah beunghar ku carita rahayat téh. Tapi réréana masih bacacar, boh mangrupa naskah boh mangrupa lisan. Duanana gé perlu digarap sangkan bisa dibaca ku saréréa, pangpangna ku barudak anu jadi ahliwaris éta dongéng.” (Ajip Rosidi)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *