Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Kamis, 05 Maret 2020

PELESIR KA BASISIR



PELESIR KA BASISIR

  • ·     Penulis Risnawati
  • ·         Tahun 2020
  • ·         Ukuran 21 x 14,5 cm
  • ·         112 Halaman
  • ·         Jenis Kertas Isi HVS 70 Gram
  • ·         Jenis Kertas Cover Art Carton 210 Gram
  • ·         Isi 2 Warna
  • ·         Cover 4 Warna
  • ·         Jenis cover Soft Cover
  • ·         Jilid: Block Lem
  • ·         ISBN 978-623-221-563-4
  •     35K


Synopsis
Pelesir ka Basisir nyaritakeun lalampahan Zahra jeung Ghifa, dua sadulur nu sapopoe hirup di kota. Hiji mangsa dina usum pere sakola, maranehna diajak pelesir ka lembur ninina di pasisian Jampang Kulon bareng jeung dulur-dulur sejenna. Rea pangalaman anyar nu kasorang, ti mimiti eundeuk-eundeukan, ngebak di leuwi, meuntas rawayan, nepi ka ningali penyu langka ngendog di basisir. Ngan aya kahariwang waktu di hiji imah manggihan rea penyu jeung endogna. Boa meunang maling, kudu dilaporkeun kitu?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *