Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Kamis, 05 Maret 2020

NISKALA PURBAJATI





NISKALA PURBAJATI

      Penulis R.M. Imam Mudrika Sanusi
Tahun 2016
Ukuran 21 x 28 cm
300 Halaman
Jenis Kertas Isi HVS 70 Gram
Jenis Kertas Cover Art Carton 210 Gram
Isi 2 Warna
Cover 4 Warna
Jenis cover Soft Cover
Jilid: Block Lem
ISBN 978-979-419-440-9
85.000


Synopsis
Mungguhing hirup lestreng lagedu, hirup berewit suing, baliwet ku sarupaning kahayang, nu tara nyangsang buntutna katalangsara. Cupu-capa bari neuleuman kaweruh, laha-loho sugan manggih ajen luhung, nu sakirana narohkeun genah rasa. Nyosor bongkok ngenyot bongbolong ka sakumna nu ngartos, sareundeuk neureuyan ageman deungeun, ngan ukur munjung ka uteuk. Ujrat-ajret necean elmu mutahir, cenah mah hasil ngipuk anu mireungeuh kana azasi, sadaya ngan beunghar ungkara, ragragna mungjanten kalangkang.

Naon atuh panorahna?

leu karya hasil panalungtikan salami 25 warsih. Nandean ti piwuruk sepuh, mentang pangreungeu ka parabudayawan nu masih waskita, nyukcruk tapak inohong nu harib-harib seukeut paningal. Oge rumpu-rampa maca buku heubeul, ngorehan nu nyumput, ngaguar nu teu kahartos. Diregep dirasa meneng, diceungceum dipikareueus, digigihan ditamperkeun, ngabeber layar ruhani, nyeukeutan deui nurani. Mugia sing katampi.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *