Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Kamis, 05 Maret 2020

NGANJANG KA PAGÉTO




  • ·         Judul NGANJANG KA PAGÉTO
  • ·         Penulis HD. Bastaman  
  • ·         Tahun 2019
  • ·         Ukuran 14,5 x 21 cm
  • ·         172 Halaman
  • ·         Jenis Kertas Isi HVS 70 Gram
  • ·         Jenis Kertas Cover Art Carton 210 Gram
  • ·         Isi 2 Warna
  • ·         Cover 4 Warna
  • ·         Jenis cover Soft Cover
  • ·         Jilid: Block Lem
  • ·         ISBN 978-623-221-556-6


Synopsis
“Nganjang ka Pagéto” téh carpon nu nyaritakeun kajadian ahéng nu hésé dipikaharti ku akal. Iwal ti éta, nu dipidangkeun dina ieu buku téh aya genep carpon lianna deuih. Ti mimiti kajadian dina hirup kumbuh sapopoé nepi ka carita nu matak muringkak. Éstu pikaresepeun macana. Dipungkas ku hiji guguyon, itung-itung mépés kukurayeun carita saméméhna.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *