Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Kamis, 05 Maret 2020

KALANGKANG JAPATI




  • ·         Judul KALANGKANG JAPATI
  • ·         Penulis Aam Amilia
  • ·         Tahun 2019
  • ·         Ukuran 14,5 x 21 cm
  • ·         168 Halaman
  • ·         Jenis Kertas Isi HVS 70 Gram
  • ·         Jenis Kertas Cover Art Carton 210 Gram
  • ·         Isi 2 Warna
  • ·         Cover 4 Warna
  • ·         Jenis cover Soft Cover
  • ·         Jilid: Anyam Kawat
  • ·         ISBN  978-623-221-301-2


Synopsis
Kalangkang Japati karangan Aam Amilia téh nyaritakeun lalakon Anggina nu sapopoe gawé di event organizer, ngarangkep pangurus Asrama Pahatu lalis nu diadegkeun ku akina di Kota Kembang. Hiji mangsa, manéhna nandangan pitenah ti salah saurang pamajikan donatur. Pajar téh cenah "Tong so sosial! Berkedok sosial, padahal awéwé tukang morot duit salaki batur." Tangtu pohara matak jangheut kana haténa. Pikeun ngabangbrangkeun kapeurih tina éta pitenah, Anggina nyorang nagri Walanda. Sajeroning kitu, weléh mikiran saha donatur nu ngalantarankeun pitenah ka manéhna. Naha Langga, pangusaha jugala nu kungsi neundeun haté ka Anggina? Jéy, nu kungsi tepung basa mimitran di Paguyuban Nonoman Sunda? Atawa boa saha...?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *