Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Kamis, 05 Maret 2020

EUNTEUNG TINA TARÉH ISLAM




  • ·         Judul EUNTEUNG TINA TARÉH ISLAM
  • ·         Penulis Ajip Rosidi
  • ·         Tahun 2020
  • ·         Ukuran 14,5 x 21 cm
  • ·         64 Halaman
  • ·         Jenis Kertas Isi HVS 70 Gram
  • ·         Jenis Kertas Cover Art Carton 210 Gram
  • ·         Isi 2 Warna
  • ·         Cover 4 Warna
  • ·         Jenis cover Soft Cover
  • ·         Jilid: Anyam Kawat
  • ·         ISBN 978-623-221-566-5
  • 25K



Synopsis
Eunteung tina Taréh Islam bisa dijadikeun tuladan dina kahirupan urang kiwari nu keur ngalaman sagala samagaha. Nu jadi puseur tujuanana gambaran ahlak Rosululloh katut para sahabat. Cara nyaritakeunana nu basajan, éstuning cocog pikeun hancengan barudak. Dapon kitu, keur nu geus sawawa gé tangtu réa hal munel pieunteungeun dina hirup kumbuh sapopoé.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *