Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Rabu, 02 Januari 2019

POHACI NAWANG WULAN

POHACI NAWANG WULAN
  • Penulis Ai Rochmawati
  • Tahun 2018
  • Ukuran 14,5 x 21 cm
  • 44 Halaman
  • Jenis Kertas Isi HVS 70 Gram
  • Jenis Kertas Cover Art Carton 210 Gram
  • Isi 2 Warna
  • Cover 4 Warna
  • Jenis cover Soft Cover
  • Jilid: Jahit Kwat
  •  ISBN 978-979-419-518-5
  • 15.500




Pohaci Nawang Wulan téh budak pahatu lalis. Cici, kitu nénéhna, dirorok ti barang lahir ku bibina. Sanajan kitu, ahlakna mah matak kayungyun, prestasina ogé pikareueuseun. leu buku nyaritakeun rupa-rupa kajadian nu kaalaman ku Cici, boh di sakola, boh di imah pikeun picontoeun barudak.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *