Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Rabu, 02 Januari 2019

ABSUR


ABSUR

Karya HD. Bastaman
2018;14,5x21 cm; 108 hal
Rp.36.000
ISBN 978-979-419-498-0

TI SAPRAK ngimpi tepung jeung budak lalaki ngora kénéh, Aam Ramdani remen ngahuleng. Pangpangna mah, clina impian téa, budak lalaki téh milanceuk. AriAam teu ngarasa boga adi, da anak bungsu. Eta impian terus dipaluruh, nepi ka teu kahaja lanceukna nu awéwé nyebutkeun yén baheula bapana kungsi tatamba di hiji lembur aya kana sataunna, lantaran katerap kasakit arateul méh di sakujurawak.
Dina hiji janari, Aam gé sarua deuih kaserang kasakit ateul.
Renyem saawak-awak. Ray poé ray poé taya cageurna. Geus
diubaran ku sagala rupa euweuh mendingna. Ant-ukna mah, Aam gé kudu titirah ka Iembur Cijamblang sangkan kasakitna cageur. Salila cicing sataun di éta lembur, Aam nyorang rupa-rupa kajadian, kaasup patepung jeung hiji awéwé ngora nu milu
ngubaranmanéhna.
Roman Absur karangan H.D. Bastaman nyaritakeun
pangalaman batin tokoh "kuring" nu nyuaykeun rohang jeung
waktu, nalungtik hiji rasiah nu kungsi ngalalar clina impian


Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *