Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Selasa, 07 November 2017

HIJI TANGGAL NU DIPASINIKEUN

Wahyu Wibisana
2017;14,5x21 cm; 172 hal 
Rp. 55.000
ISBN 978-979-419-479-9

Hiji Tanggal nu Dipasinikeun téh ngamuat 16 carita pondok Wahyu Wibisana nu ditulis taun 1956—1983.
Nuturkeun carita pondok Wahyu Wibisana dina ieu buku, anu diruntuykeun nurutkeun titimangsana (kronologis), lir ibarat urang nuturkeun deui lalampahanana anu natrat tur kawilang panjang. Miang ti Cisayong, ngumbara (atawa ngungsi?) ka Bogor, terus ka Bandung. Dina saincak-incakna, anu kabaca deui ayeuna, dina éta karya-karyana téh aya kamelang anu natrat lir duriat anu dihaja ulah sina pegat.


Carita-carita dikumpulkeun dina ieu buku, tur aya anu ditulisna ku Wahyu leuwih ti satengah abad ka tukang, mémang geus umuran tur beunang disebutkeun bisa jadi pependeman anu kudu diguar ku entragan sabadana. Urang, anu macana ayeuna, babakuna anu geus katuncal mangsana, sasatna geus kahalangan ku anggang dina enggoning gadumaniskeun jeung karya-karya Wahyu Wibisana téh. Tapi nya lebah dinya pentingna téh, sakumaha anu geus ditaratas ku Wahyu, nyambungkeun deui duriat supaya mayeng angger tibelat.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *