Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Kamis, 02 Februari 2017

NISKALA PURBAJATI

NISKALA PURBAJATI
Imam Mudrika 
2016;14,5 X 21 cm; 300 hal
Rp. 85.000
ISBN 978-979-419-440-9

“Sastra piwulang nu ngaworkeun ageman abadi dina pilihan kecap jeung majas nu ngahudang rasa tur ngawirahma. Najan teu tuhu kana gurulagu, saleuwihna mah kinanti pisan. Ngeunah macana binarung hahariringan”.

Dr. Tedi Muhtadin, M.Hum. 
Kritikus Sastra, Penulis, Dosén Jurusan Sastera Sunda UNPAD


Kareueut basana, ngagalindeng mun digalindengkeun, tapi karasa seukeut tembres kana mamaras rasa nu pangjerona. Ditulis dina wangun puisi buhun, kekecapan "nu aramis" téh gumulung jadi kekecapan nu pinuh ku siloka hirup, malsafah, béhna bisa jadi lenyepaneun pikeun urang nyaliksik diri. Ajén hirup nu bihari, anu diungkab ku R. Imam Mudrika, pamohalan teu aya mangpaatna mun diguar tur dilenyepan 'na mangsa kiwari.

Rosyid É. Abby 
wartawan, penulis, dosén, pengamat/aktivis seni budaya 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *