Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Kamis, 02 Februari 2017

JALADRI TINGTRIM


Dyah Padmini  
Cet. III 2011; 13 X 19 cm; 256 hlm. 
Rp. 70.000
ISBN 979-419-257-0

Buku Jaladri Tingtrim beunang Dyah Padmini anu ieu, minangka kumpulan dangding anu karék ka sakituna medal. Cék tadi gé, leuwih réa kénéh buku sajak bébas, da puguh dina hasanah kasusasteraan Sunda kiwari jumlah panyajak leuwih réa batan nu nulis dangding.

Jaladri Tingtrim ngamuat kurang leuwih 500 pada dina pupuh Kinanti, Asmarandana, Sinom, jeung Dangdanggula. Di sagédéngeun éta ogé dimuat puisi winangun papantunan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *