Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Kamis, 02 Februari 2017

CEU NONOY PUTRA UA BANAGARA

H.D. Bastaman
2016 ; 14,5 x 21 cm.; 136 hal 
Rp. 44.000
ISBN 978-979-419-456-0

"Nikahkeun saha Ua Banagara téh, Ma?" kuring nanya. Kuring mah carang nyebut anjeunna "Ua Sasmita", seseringna mah "Ua Banagara".
"Néng Nonoy, putrana nu bungsu. Sasatna mupugkeun kanjut kundang Kang Sasmita jeung Ceuk Ningrum mah, nikahkeun putra bungsu. Nyéépkeun," waler Ema.
"Ceu Nonoy téh sanés nu...?"
* * *
"Ceu Nonoy Putra Ua Banagara" téh salah sahiji carita pondok nu dipidangkeun ku H.D. Bastaman dina ieu buku. Lalakonna bangun biasa baé, ngan dina tungtungna aya kajadian nu teu disangka-sangka.
Salapan carita pondok lianna nembrakkeun rupa-rupa pasualan psikologis: nalangsa, bingung, hémeng, sono, leungiteun... nu diasongkeun kalayan tapis ku pangarangna. Lebar pisan lamun urang teu nepi ka cacap macana.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *