Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Senin, 19 Desember 2016

SERAT KEUR EMAY

Karya Dian Hendrayana
2016; 14,5 x 21 cm. 120 hal Rp. 38.500
ISBN 978-979-419-432-4

Serat keur Emay, mangrupa surat-surat imajinér nu madungdengkeun bagbagan cianjuran. Naon rupa nu aya di sabudeureun cianjuran kayaning asal-usul wanda, harti wanda, rumpaka, pagelaran, kamekaranana, katut pasualan-pasualan nu mindeng nyampak di masarakat dijojoan dina wujud surat nu dialamatkeun ka Emay, hiji tangtungan nu biheung aya di kieuna. Saenyana mah lain lebah keur saha éta surat ditujulkeunana, tapi lebah pangajak ka nu maca geusan babarengan milu nyuaykeun saweuy, sangkan matéri cianjuran nu pajah rembet, sanget, jeung sakral téh, jadi nembrak; tinggoréhél tina dapuranana.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *