Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Selasa, 03 Juni 2014

WIRAHMA SAJAK

Abdullah Mustappa
2014; 21 x 14,5 cm.  100 hlm; 
Rp. 35.000
ISBN 978-979-419-418-8

Wangunan sajak dina sastra Sunda kiwari kacida mekarna jeung kacida pentingna. Nu raresep kana sajak, hususna di kalangan para rumaja, prah di mana-mana. Kagiatan-kagiatan sabangsaning maca sajak atawa déklamasi, anu diayakeun ku siswa-siswa sakola lanjutan atawa anu diayakeun ku pakumpulan kasenian di masarakat, geus méh jadi kailaharan.

Ieu buku, anu eusina disusun kalawan ringkes, diusahakeun sangkan susunan jeung basana bisa populér, ditujulkeun pikeun panganteur aprésiasi sajak Sunda di sakola-sakola lanjutan, atawa pikeun saha baé anu mikaresep jeung aya karep kana sajak hususna jeung kana sastra umumna. Atuh galeuh-galeuhna bisa jadi pangjurung kana subur jeung mekarna minat neuleuman sastra Sunda.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *