Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Selasa, 03 Juni 2014

SABALAKANA

 Dadan Sutisna
2013; 21 x 14,5 cm. 342 hlm.
Rp. 97.000
ISBN 978-979-419-416-4

Rastiti maot di kamar mandi, aya nu némbak dina malem panganténan. Nu ngageunjleungkeun téh lain rajapatina, tapi kaahéngan saenggeusna. Sawatara jalma katarajang robah paripolah: réporter awéwé nyaritakeun lampah nirca dina siaran langsung télévisi, nu maéhan Rastiti ujug-ujug nyérénkeun diri, awéwé démplon ngaku saré jeung salaki awéwé bayuhyuh, budak bangor nyarita yén manéhna nu nyababkeun indungna maot, hiji lalaki ngaku jadi bagong nyegik, jeung puluhan kajadian séjénna nu matak harénghéng. Riributan di mana mendi, puluhan jalma nu dianggap ngaliarkeun panyéréwédan tuluy dikerem jadi interniran. Di hiji désa kakurung keueung, sakur jalma sieun katépaan, nu hanaang kakawasaan, cinta nu kemba, asih nu ketir, mitos jeung kahayang nu neuteuli, pagaliwota dina kahirupan masarakat nu dianggap gering: betusna sakur rasiah. mengasyikkan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *