Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Selasa, 03 September 2013

HEUREUY CAWOKAH


Asep Ruhimat*
2013; 14,5 x 21 cm; 64 hlm. 
Rp. 23.000
ISBN 978-979-419-394-5

Najan dina kamus kecap cawokah jeung jorang teh dianggap sarua, enas-enasna mah kawasna beda. Kacawokahan kakara jadi jorang mun dibarung ku gambaran nu bisa ngahudangkeun birahai hiji jalma. Parandene kitu, tong boro jorang, dalah cawokah ge di sawatara masarakat mah kacida dipahingna, lantaran dianggapna nerag teuing. Tapi teu saeutik deuih nu nganggap ngalisankeun kekecapan nu kuduna dibalibirkeun teh, minangka hal nu lumrah bae.

Mun aya nu nyebutkeun urang Sunda resep heureuy cawokah, sigana Heureuy Cawokah beunang Asep Ruhimat teh salah sahiji buktina.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *