Literasi Lintas Generasi (Sejak 1971)

Rabu, 01 Februari 2017

HARIRING TILAM KAÉLING


HARIRING TILAM KAÉLING
Dédy Windyagiri
 2012; 21 x 14,5;  72 hlm; 
Rp. 25.000
ISBN 978-979-193-381-5

Murwakanti. Kitu sabada maca sajak-sajak Dédy Windyagiri dina kumpulan dangdingna Hariring Tilam Kaéling. Leupas tina eusi, amanat jeung gerentes haté nu ditepikeun dina dangding-dangdingna, kalayan tapis Dédy geus bisa ngaréka-réka kecap sangkan genah ngalagena dibacana, jeung ngagalindeng ditembangkeunana.
Dadan Sutisna 
Pupuhu Paguyuban Panglawungan SASTRA Sunda (PPSS)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Kantor Pusat

PT Dunia Pustaka Jaya
Jl. Gumuruh No. 51, Batununggal,
Kota Bandung 40275
Jawa Barat - Indonesia
Tlp. 022-7321911
WA +62 858 8818 1776
info@pustakajaya.com
pemasaran@pustakajaya.com

Cabang Pemasaran

Godog, Karangpawitan, Kabupaten Garut,
Jawa Barat 44182






Ikuti terbitan buku baru melalui email:

Kontak Kami

Nama

Email *

Pesan *